Резил и ужас! Полицията търси бившата на голяма звезда, след като се напи и удари бременна (Снимка)

100

Известният модел Валерия Соколова, която е бивше гадже на голямата хокейна звезда Александър Овечкин, се е укрила от властите, след като предизвика катастрофа в пияно състояние и се удари в кола с бременна жена. Оказа се, че наглата манекенка е опитала дори да избяга от местопроизшествието.

Свидетелите на катастрофата не й позволили да се се включи отново в движението и да напусне мястото на катастрофата. Разследването тече в момента и има много показания и доказателства, но властите не могат да открият Соколова, за да повдигнат обвинения.

По думите на свидетели, при инцидента манекенката се опитала да заобиколи задръстване и навлязла в насрещното платно. В този момент нейният джип Мерцедес G-класа се удря в автомобила на семейна двойка. Вътре били мъжът и жената, която била бременна в деветия месец.

Соколова е една от най-известните руски манекенки, а профилът й в „Инстаграм“ има над 500 000 последователи. Преди няколко години тя стана майка на момиченце, но продължава да крие името на бащата. Преди години тя излизаше със звездата от НХЛ Александър Овечкин, но той я напусна, след като разбра, че любимата му е работила като ескорт на повикване. Заради нея той дори се скара с част от приятелите си, които го майтапеха за миналото на гаджето му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ