Разрази се страшен скандал: Антон Тодоров с брутална атака: Радев е арогантник №1, на кого му пука за теб?

7086e514aee0f22283d8ea426016e995_L

Публикуваме позиция на бившия депутат от ГЕРБ Антон Тодоров във връзка с днешната среща на протестиращи строители с президента Румен Радев.

Арогантник № 1 Румен Радев към строителния бранш:

„Доверието ми няма да се спечели с протести, декларации и пресконференции“!

На кого му пука за твоето доверие! Що за безобразие демонстрира този тип, които ежедневно, ежечастно, ежеминутно даже хвърля кал срещу всичко, което не е съгласно с разрушителната, негова и на БСП, политика!

Погледнете какво нахалство и каква безмерна дързост – когато има протести на 20-30 пикльовци срещу правителството, това според същият Радев са едва ли не национални протести, с които всички трябва да се съобразяват. Когато срещу клеветите и лъжите на БСП, Йончева и Корнела се възправиха десетки и стотици хиляди хора от бранша – тогава им се казва „Майната Ви“, не ни пука.

Добре помнете и непрекъснато припомняйте тази демонстративна безпринципност и наглост на Радев, Корнела и антибългарската социалистическа групировка. Пази боже от цоциалисти!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ