Депутат от ГЕРБ засне полицай с телефона си в София и го направи звезда, защото… (Снимка)

Полиция патрулка

Снимка на полицай, който помага на закъсала шофьорка на натоварен столичен булевард запали мрежата. Действието се развива на бул. „Булгария“ в 08:20 ч. на кръстовището с бул. „Гешов“. Жена закъсала с личния си автомобил. Млад полицай, без да се замисли, слязъл от вишката и сам избутал колата й на безопасно място.

Цялата сцена била запечатана от депутата от ГЕРБ Маноил Манев. Ето какво пише той в личния си профил в социалната мрежа.

Добро утро!
Днес моят ден започва с НАДЕЖДА! Сутринта в 08.20ч. на кръстовището на бул. Гешов и бул. България една женица закъса с личният си автомобил.Представяте ли си в средната лента на бул. България в 08.20ч. какво задръстване може да стане, не дай си Боже и ПТП заради един загаснал автомобил!? Тогава видях как млад полицай слезе от вишката и САМ избута колата и на безопасно място! Това е представата ми за служител на пътна полиция, това е начина да СЛУЖИШ на обществото! Контрола си е контрол, но служенето си е служене!!! Много ми се иска такива момчета да ги виждам в сутрешните блокове, така ще има ПРИМЕР!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ