Драмата с безследно изчезналия шеф на КАТ се заплита! Научил шокираща новина, от оръжието му няма следа

1544711991-117738-660-370

„Ръководството на дирекцията е изключително притеснено за изчезването на началника на КАТ-Казанлък Тодор Николов. Допълнително притеснение води и фактът, че липсва служебното му оръжие. Разпоредил съм да се проведат издирвателни мероприятия. Това заяви на извънреден брифинг директорът на Областна дирекция на полицията в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев.

„Към настоящия момент нямаме положителен резултат по отношение на издирвателните мероприятия. Колегите са обходили всички маршрути, за които имаме данни, че може да бъдат посетени. Ще бъдат проверени всички камери на входа и изхода на града.

Хаджиев добави, че последната информация, с която разполагат е за проведен телефонен разговор около 16.00 часа в четвъртък, след което и трите телефона на Тодор Николов са изключени.

Колегата е обявен за издирване, както и неговата кола и оръжие. Силно се надявам, че не е станал жертва на престъпление“, добави старши комисар Хаджиев.

В сряда служители на Вътрешна сигурност на МВР са задържали служител от КАТ в Казанлък във връзка с работата му, но старши комисар Хаджиев бе категоричен, че не вижда връзка между задържането на полицая и изчезването на началника на КАТ в Казанлък

„До момента не бих могъл да кажа какви са причините за изчезването на колегата. Вчера в рамките на 30-40 минути съм беседвал със сестра му и зет му. Не съм усетил каквато и да е индикация да е бил напрегнат или да е имал проблеми.

За мен е абсолютно необеснимо към момента. Разговаряли сме и с бившата му съпруга. В последните две-три седмици не е имало индикация за проблеми“, завърши директорът на Областна дирекция на полицията в Стара Загора.

„Промяната на поведението му е свързана със здравословни причини. Лично той ми е казвал, че има сърдечни проблеми, но му предстоят тепърва по-сериозни прегледи“, добави началникът на РПУ-Казанлък.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ