Ужасяващи подробности за смъртоносната трагедията с шефа на казанлъшкия КАТ

Полиция гърция

Издирваният началник на КАТ – Казанлък Тодор Николов, който бе в неизвестност от сряда вечерта и бе обявен за издирване е намерен прострелян в автомобила си край село Бузовград, откъдето е. Това заяви кметът на селото Михаил Янушев, цитиран от „Фокус“.

Той поясни, че автомобилът с простреляния Тодор Николов е намерен на пътя между селата Бузовград и Горно Черковище.

Директорът на ОД на МВР Георги Хаджиев потвърди, че той е открит в колата си – Мерцедес.

Припомняме ви, че изоставени ключове са били първата следа, по която се е разбрало, че нещо странно се е случило с шефа на КАТ.

Той изчезна мистериозно преди дни. Драмата около случилото започна да се задълбочава. Вчера пък сестра му направи горещ апел във фейбук.

Все още няма информация дали Тодор Николов е имал някакви лични проблеми. Проведени са разговори с негови близки и познати. Според негови колеги не е имало някакви индикации за промени в поведението му.

Предполага се, че става въпрос за самоубийство, но все още не е извършен оглед на мястото. Шефът на областната полицията в Стара Загора пътува към мястото.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ