Ще ви побият тръпки: Шокиращи разкрития за Силвестър, който превърна дома си в кървава касапница

1544853545-1544799875-2

Силвестър Стоилов, който уби баба си, преби с бокс майка си, 10-годишната си сестричка и леля си, а после се барикадира, е бил зверски дрогиран, пише „Телеграф“. Той обезумял до фатална степен, след като се напушил с билка (т.нар. друсан чай), взел амфети и си бил конска инжекция

Драмата започна късно вечерта в четвъртък и продължи до вчера през нощта в столичния квартал „Христо Ботев“. „Аз съм избран да се боря срещу сатаната“, крещял Силвестър, докато го арестували.

„Много е добро момчето, но дрогата явно му е изпържила мозъка. Допреди седмица беше управител в закусвалня на „Лъвов мост““, разказват хора от квартала.

Силвестър се прибрал в четвъртък у дома и отишъл в стаята си, споделили близките му. По някое време го извикали за вечеря, а той си цъкал в телефона. При повторна покана да седне на масата изведнъж обезумял. Сложил си метален бокс на ръката и започнал да бие майка си Светла, сестричката си Веселина, леля си Вера и баба си Веска. Бил тотално обезумял, нансял удари, където му падне, върху беззащитните жени. След като се уморил да ги налага ги изхвърлил от къщата и се барикадирал. „Чуваха се страшни трясъци, поломи цялата къща. После видяхме, че излиза на двора с възглавница, запали я и започна да се разправя с полицията“, споделиха хора от квартал „Христо Ботев.

Върху Силвестър се хвърлили десетина униформени, които успели да му сложат белезници тип свински опшки. Вероятно от дрогата обаче младежът придобил огромна сила и успял да ги скъса. Въпреки опитите му обаче бил озаптен и закаран в ареста. През цялото време крещял, че „Дявола е тук“, той ще се бори и т.н. Семейството му било откарано в ИСУЛ, където обаче по-късно издъхнала 69-годишната баба Веска. Причината за смъртта й е мозъчна травма вселдствие на удара с бокс, казаха от болницата. Оттам посочиха още, че Силвестър има налудно разстройство, което обаче не означава, че е психически болен.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ