Разкриха страховити подробности за трагедията с два трупа в Карловско

1544958559-2

Никой не може към момента да каже дали двамата загинали млади мъже край Карлово, за които БЛИЦ съобщи, са употребили алкохол снощи. Предполага се, че са пили, както традиционно се правело в събота вечер по селата.

Станимир Маринов, който оставя сирачета две деца, е работил в голяма автомобилна компания в региона. По-младият му приятел Танчо Спасов е бил животновъд, семейството му е отглеждало крави. Очевидци на адското меле разказаха пред БЛИЦ, че сутринта са минали от там, видели колата забита в шипкови храсти.

Според тях ударът не е бил в дърво. От полицията казаха, че мъжете са самокатастрофирали. И шофьорът, и спътникът му не са били правоспособни водачи. Кървавото меле е станало рано тази сутрин на пътя между карловските села Войнягово и Климент. Двамата загинали са от Климент.

Фейсбук профилът на Станимир Маринов се напълни със съболезнования от приятели: „Щуро момче, ще ни липсваш, почивай в мир“, пише Полина Николова, „Почивай в мир, тате“, пък е написал малкият син на Станимир, „Почивай в мир! Може би си на едно по-добро място, но още не трябваше да си там!, пише Иванка Денкова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ