Стана ясно кой е жестокият убиец, пробол с вилица и удушил млада жена в хотел „Рила“

Заснемане

Младата жена, убита в столицата, е умъртвена по брутален начин в хотел „Рила“. Килърът се казва Димитър Ръжев и от дни е бил в неадекватно състояние, най-вероятно заради употреба на наркотици.

Преди 3 дни жертвата и нейният приятел Димитър Ръжев идват в София и се настаняват в хотел „Рила“. Тези три дни те прекарват в обикаляне на заведения в столицата.

По неофициална информация и двамата са били под въздействие на наркотици и алкохол почти през цялото време. Миналата нощ между тях става скандал.

Жената е душена, главата й е ударена и е прободена в областта на лицето. Тази сутрин около 8 часа, 37-годишният Димитър Ръжев отива на рецепцията във видимо неадекватно състояние. По неофициална информация смъртта е настъпила след прободна рана с вилица.

Рецепционистите счели за необходимо да подадат сигнал до полицията. Ръжев е задържан на рецепцията. След това в стаята им, на 5 етаж в хотела, полицията намира и тялото на жената. Продължават огледите на местопрестъплението.

В хотела, където е намерен трупът на жената, се извършва оглед. Местопрестъплението, оказва се, е в идеалния център на столицата.

По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което ще се изясняват всички факти и обстоятелства около тежкото престъпление под ръководството на прокуратурата.

Очаква се извънреден брифинг на шефа на Първо РПУ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ