Стефан Данаилов води страшна битка с ужасно заболяване

Стефан Данаилов

Здравето на Стефан Данаилов напоследък е все по-колебливо. През последния месец големият български актьор не е излизал изобщо от дома си, защото не се чувства във форма, пише в. „ШОУ”.

Близки до него споделиха пред народното издание, че Ламбо все лежал, защото нямал сила да си стои на краката. А когато все пак трябвало да провежда важни делови срещи, го правел в домашна обстановка заради невъзможност за друго.

Списъкът със заболявания на Данаилов никак не е къс за жалост. Той страда от Паркинсон, който тръгва от обикновен тремор на ръцете, поясняват хора от близкото обкръжение на актьора. Става дума за двигателно разстройство, което първоначално засегнало едната му ръка, а впоследствие и другата. В момента за големия актьор не е никак лесно дори да държи чашата си с вода, защото ръцете му треперели. Затова и „Мастъра“, както го наричат от години студентите му, разчитал почти изцяло на своята домашна помощница, която вършела всичко — от почистването на просторния му дом, до организацията на срещите му.

Любимият на поколения актьор от години има проблеми и с лимфома. Затова и студентите му от НАТФИЗ често ходят на лекции в дома му.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ