Хванатата с подкуп Иванчева ревна за инвитро, заместничката й обвини надзиратели във воайорство

Десислава Иванчева

Не виждам какво лошо има да бъдем пуснати под домашен арест. Така ще можем активно да работим по защитата си и няма да тежим на данъкоплатеца. Това заяви пред Нова телевизия от съдебната зала арестуваната с подкуп от 70 хил. евро белязани пари кметица на район „Младост“ в София Десислава Иванчева.

Тя и заместничката й Биляна Петрова се чудят какво да измислят, за да се измъкнат на свобода. Това обаче едва ли ще им се удаде, защото вероятността да се укрият от правосъдието е голяма.

„Прокуратурата ни обрича. Искам да правя инвитро. Никой не може да ме лиши от правото ми да стана майка“, каза още тя. „Има 1200 страници СРС-та. Помня много неща, които ги има там, които мога да ги оборя“, отсече Иванчева.

В интервюто взе участие и нейната заместничка Биляна Петрова. „Условията не ме плашат. По-лошото е, че тоалетната е открита и надзирателите, които са мъже, ни гледат, докато сме там. Нямате си представа какво унижение е това“, коментира тя и в прав текст обвини, надзирателите във воайорство.

„Това не е „Шератон“, а един съвременен концлагер“, категорична е Петрова и добави: „Ние поведохме война срещу имотните измами и там настъпихме интереси за милиони.“

„Ние нямаме никква информация след нашето задържане. Искаме да попитаме Румен Русев дали продължава да води всички дела, които ние заведохме“, заключи Петрова.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ