Бразилският лечител-изнасилвач, който умори Теди, след разкрития за извращенията му

1545118367-1

Скандалният бразилски лечител Жоао де Деуш, при когото се лекуваха и много измамени българи, се предаде на властите. Сред многобройните му пациенти бе и българката Теодора Маджарова, пише „Телеграф“.

Тя замина в началото на годината за „храма“ на самозвания лечител в град Абадиания в щата Гояс. Там състоянието й рязко се влоши и трябваше да се събират средства за връщането й до България през май. 32-годишната българка почина в началото на юни.

През декември избухна скандал, след като бразилската телевизия „Глобо“ излъчи разследване на жени, които свидетелстват за сексуални гаври, на които са били подложени от Жоао де Деуш, докато ги лекувал. Холандската хореографка Захира Линеке Моус обвини „медиума“, че я е изнасилил анално по време на нейна визита в неговата „клиника“ през 2014 година.

Девет бразилки, които предпочитат да запазят анонимност, също твърдят, че са били подложени на сексуално насилие от „лечителя“, който твърдял, че им предава по този начин „пречистващата си енергия“.

Сред потърпевшите е и собствената дъщеря на Жоао де Деуш Далва Тейшейра. Тя разкрива, че баща й започнал да я насилва от 10-годишна, докато не навършила 14 години.

„Баща ми е чудовище“, казва Далва, която днес е на 49 години.

След предаването на телевизия „Глобо“ стотици жени заявили, че са били жертва на сексуална агресия от Жоао де Деуш. Прокуратурата в щата Гояс получила 330 жалби от цялата страна, както и от шест други държави – Австралия, Белгия, Боливия, Германия, САЩ и Швейцария.

Миналата сряда „лечителят“ изтеглил около 8 млн. долара от различни банкови сметки и това предизвикало опасението на властите, които го обявили за издирване.

Накрая Жоао де Деуш сам се предал на властите. Според местни медии той заявил: „Предавам се на божието правосъдие и на правосъдието на Земята“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ