Жестока драма: Кражба на 30 000 лева и 1 000 евро завърши с жестоко убийство

Полиция

36-годишният Манол Стоянов от Тервел е открит овъглен в автомобила си, в началото на декември. Стоянов е работел в местно чейнджбюро. В началото на декември, неговата колежка отива на работа и открива, че в служебната каса липсват около 30 хиляди лева и над 1000 евро. Няма следи от влизане с взлом, вратата също не е била разбита.

Тогава жената е подала сигнал в полицията и след като органите на реда не откриват 36-годишния мъж, го обявяват за издирване.

Няколко дни по-късно овъгленият му труп е открит в тервелското село Войниково. По случая са образувани две досъдебни производства – едно за кражбата на парите и друго за смъртта на Стоянов.

Основната версия, по която работят разследващите е самоубийство, като един от вероятните мотиви е фатално увлечение към хазарта, последвано от сериозна задлъжнялост. По думите на окръжния прокурор, по трупа няма данни за насилствена смърт.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ