Ценко Чоков пристигна в съда и отсече: Не хапна ли, умирам

Ценко Чоков

Скандалният бивш кмет на Галиче Ценко Чоков проговори пред журналисти в съдебната зала във връзка с снимките, на които се вижда, че се храни в столично заведение, докато е под домашен арест. Днес съдът трябва да реши да остави ли под домашен арест скандалния кмет или да го върне зад решетките.

„Този ден имах право да излизам от домашния арест. Не мога да не ям. В заведението ме провериха. Дадох си личната карта и казах, че съм под домашен арест, но имам разрешение да излизам“, коментира Чоков.

„Диабетик съм и ми пада захарта. Не хапна ли, умирам. Никъде не пише, че нямам право да спра, за да ям“. категоричен е той.

„Имам право да се храня и да съм в по-добро състояние. От зъболекаря бяха минали час и половина, затова спрях да си поръчам храна“, каза още бившият кмет на Галиче.

По думите му хората, които са били с него на масата, са му познати.

„Полицейски служители идват по два пъти на денонощие да ме проверяват. Вечерта ме провериха след излизането ми. Всеки ден идват – през деня и през нощта“, заключи Ценко Чоков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ