Черна Коледа за Гала, разтреляха един от най-близките й хора като куче

Гала

Коледата на Гала ще бъде черна. Водещата на „На кафе“ изживява един от най-тежките моменти в живота си и това е причината да слезе от екран. Племенникът й Джордж е бил разстрелян като куче на улицата от полицай в САЩ, твърди „Уикенд“.

Момчето е било убито миналата седмица на 10.12. Шокирана тв звездата веднага тръгнала за Америка, където от години живее брат й заедно със своето семейство, за да им окаже подкрепата си в трудния момент. Разтърсващата трагедия със сина на единствения й брат, а не внезапно връхлетял я грип, била причина за отсъствието на Гала от ефир.

Черната вест потвърди и сестрата на застреляното момче – Мария, която няколко дни след трагедията помести трогателен пост в социалната мрежа.

За случая са писали и няколко сайта в Бъфало и вестникът на емигрантите в САЩ.

Младежът имал сблъсък с полицията, след като се озовал на щур младежки купон с много алкохол и наркотици. Според свидетели той е пушил трева, която смесил с алкохол и метамфетамини. В това състояние той се сблъскал с полицаи, които дошли на проверка в клуба. Българинът хукнал да бяга и не се подчинил на нареждането да спре. В един момент бил настигнат и имал неблагоразумието да извади нож. Те отправили няколко предупреждения към него, но той продължил да го размахва. В един момент едно от ченгето натиснало спусъка.

Както знаем законите в САЩ са железни: който извади нож на полицай, може да бъде разстрелян на място без обяснения. „Джордж със сигурност не е заплашвал полицаите, най-вероятно е станало недоразумение“, твърдят негови приятели.

Сестра му споделя в социалната мрежа: „Събудиха ме с телефонно позвъняване в 2 ч през нощта. Един полицай ми каза, че брат ми Джордж е прострелян 4 пъти в областта на гръдния кош от служител на колумбийската полиция в понеделник 10.12 , в 1:30 ч следобед. Адвокатът на полицая каза, че полицаят няма да бъде подведен под отговорност, защото се чувствал застрашен. … Е, такива са законите – брат ми е мъртъв, а отговорност няма кой да поеме. Мария разказва още, че брат й имал огромно сърце. Приживе Джордж често казвал „Тук съм за хубаво, не за дълго“, с което оправдавал страстта си към крайностите и шумните забавления.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ