Алекс Сърчаджиева не прилича на себе си, не е за вярване какво й причини болестта на Ласкин

Александра Сърчаджиева, Иван Ласкин

Болестта на Иван Ласкин е съсипала половинката му Александра Сърчаджиева. Актрисата изглежда като призрак, не иска да разговаря с никого, не се усмихва и само малката ѝ дъщеря София ѝ дава сили да продължава да живее.

Преди дни Алекс бе забелязана на детски концерт, в който участваше и 8-годишната ѝ дъщеричка. Звездата от „Биг Брадър” не приличаше на себе си. Тя нямаше нищо общо с бляскавата водеща, която зрителите познават от малкия екран. Лицето ѝ бе бледо и изпито, погледът – изморен и тъжен, косата – набързо прибрана с шнола, дрехите – същите, които е носила и преди две години, а движенията – бавни и отпуснати като на възрастна жена, пише „Уикенд“.

35-годишната актриса изглеждаше нещастна, мрачна и изтощена като старица. Тя не намери сили да се усмихне дори когато на сцената излезе момиченцето ѝ, за да танцува. През цялото време наблюдаваше концерта като в транс, създавайки впечатление на човек, чието единствено желание е да се затвори в себе си, да се скрие от всички и да си почине.

Познати на Сашка смятат, че причината за тази шокираща трансформация в нея са проблемите със здравето на половинката ѝ Иван Ласкин. Черният дроб на актьора е съсипан от годините алкохолизъм зад гърба му. Здравословното му състояние било изключително тежко и това няма как да не се отрази на жена му.

Водещата на „Биг Брадър” била на ръба на силите си. Тя често прибягвала до успокоителни, защото иначе рискувала или да плаче през цялото време, или да изпадне в нервна криза. Избягвала да говори за проблемите си, но в изблик на откровеност с най-близките си хора споделяла, че все още се държи само защото детето ѝ има нужда от нея. Иначе би рухнала напълно.

Какво става с Ласкин, за момента не е ясно. Той не беше на концерта на детето си. Знае се, че през септември е бил приет по спешност във Втора градска болница в София. Там го откарал приятелят му Димитър Ковачев-Фънки, на когото изплашената Алекс позвънила през нощта с молба за помощ. След лечение в болницата, Ласкин е бил изписан, но само два дни по-късно пак го приели.

Преди десетина дни отново го пуснали от клиниката, но след влошаване на състоянието му, отново го върнали там. Твърди се, че му е правена операция, а след това са започнали да му търсят донор за трансплантация на черен дроб.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ