Черна Коледа! Ето кои са труповете от зловещата катастрофа над Пазарджик

катастрофа

Стана ясна самоличността на жертвите в касапницата при надлеза в Пазарджишко.

Починалата в болница жена е била близка със загиналото възрастно семейство от с. Ветрен дол. Тя също се возила в ладата с тях. В пежото е пътувало друго семейство, което също е загинало. Мъжът и жената са били на около 60 години. Те са били от с. Британица

Петима души загинаха при тежка катастрофа, която е станала в района на Пазарджик тази сутрин. Сблъскали са се 11 автомобила, съобщиха от полицията. Установено е, че при удар на лек автомобил и миниван на място са загинали четирима от хората в леките коли.

Трима са транспортирани от екипи на „Спешна помощ“ в МБАЛ-Пазарджик, като състоянието на единия от тях към момента е много тежко. Спасителният екип от пожарната е помогнал за изваждането им. Допълнително в ударените автомобили са се блъснали още няколко презовни средства, като при тях няма пострадали, но са нанесени материални щети.

На мястото се извършва оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, изясняват се причините, довели до тежката катастрофа.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ