Въоръжени нападнаха един от най-известните певци в България и жена му! Той обаче излезе от колата и…

Полиция патрулка

 

Маскирани нападнаха като във филм Фики Стораро и жена му=
Вчера към 18 часа певецът и Гюлджан излизат от вкъщи, за да отидат на кино. В непосредствена близост до дома им автомобил пресича пътя им и двама маскирани мъже излизат от него и започват да блъскат по прозореца на колата на Стораро-младши.

Той си мисли, че е някаква шега. Слиза от колата и ги пита: „Момчета, проблем ли има?“. Те го хващат от двете страни и започват да го бутат. Фики вижда, че единият има нож и осъзнава, че изобщо не става въпрос за шега. 

Певецът успява да отбие атаките им, при което единият пада на земята и ги принуждава да се разбягат. Полицаите идват светкавично, а Фики незабавно подава жалба в Шесто РПУ.

Той не е видял лицата им заради маските, но автомобилът – Audi Комби и номерът му, са ясни. Органите на реда в момента преглеждат всички камери в близост до мястото на инцидента.

„Аз съм певец, не бандит, никому нищо лошо не съм направил! Не мога да разбера как може да има такива хора, които да нападат другите посред бял ден. Благодаря на полицаите за бързата реакция, надявам се скоро злосторниците да си получат заслуженото“, предават от България днес.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ