Карадайъ разкри кои няма да са министри в нов кабинет, Борисов също не е сигурен за премиер

бойко борисов, мустафа карадайъ

Бойко Борисов вече би трябвало да е притеснен. По вскичко личи, че след поредния коледен словесен онанизъм на Ахмед Доган, формалният лидер на ДПС Мехмед Карадайъ  е започнал да реди и новия кабинет.

Попитан дали има персони, които от ДПС изключват като възможни в евентуален програмен кабинет, като например Волен Сидеров, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, Карадайъ отговори: „Самото отрицание заради отрицанието на персоната не върши никаква работа. Но отрицанието на политиката, която вършат тези хора и онова, което насаждат в обществото – омраза, ксенофобия, противопоставяне, не води до нищо добро. Днес каквото сеем, нашите деца ще жънат“.

Дали това изключва Бойко Борисов като възможен министър-председател на програмно правителство, Карадайъ коментира пред водещия от „Дарик“: „И вие сте възможен, и г-н Борисов е възможен. Нашите очаквания са, че ще направим програма за ускорено икономическо развитие на страната, а няма да правим програма за противопоставяне, няма да правим програма на основата на ксенофобия, няма да целим разделение и омраза в обществото, а ще търсим обединението на енергията в обществото в името на ускореното развитие“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ