ГЕРБ излезе от 10-часовия президетски нокдаун: вижте кое куче на Бойко залая Румен Радев

румен радев

Самият Румен Радев наруши радиомълчанието, за което призова. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ в предаването Офанзива. Той е първия от управляващите, който се осмели да коментира нокаутиращите думи на Радев от сутринта, които явно доста са стресирала управляващите, та никой не поиска думата.

Биков, който като кандидат-депутат на Кенва щеше да вкарва Цветан Цветанов в затвора,  коментира избора на изтребител F-16.

Имаме оферта от една натовска страна и от една ненатовска страна. Това е стратегически избор, свързан директно с нашата национална сигурност, посочи Биков.

Програмен кабинет звучи добре на първо четене, но след това идват проблемите, коментира той словото на Ахмед Доган. За мен работещата формула е този, който взима решенията да носи и отговорността. Сегашната формула е успешна, каза Биков.

Според него ГЕРБ не са направили стратегически големи грешки през 2018 г. Той призна, че самите те не са били подготвени за Истанбулската конвенция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ