Веселин Маринов пръсна коледния хонорар по любовницата си във Виена, позволи ѝ да… (Снимки)

1545891986-clipboard01

Веселин Маринов е пръснал печалбата от коледния си концерт в НДК по любовницата си Веселина Пеева, съобщава „Телеграф“.

След като си е оправил сметките с всички замесени в шоуто и внесъл последните за годината вноски по кредитите, 57-годишният певец със задоволство се видял с пари и решил да подари на 15 години по-младото си гадже екскурзия.

Бившата сервитьорка от Добрич отпразнува 42-рия си рожден ден на 23 декември и по този повод възлюбеният ѝ реши да я заведен на едно от най-романтичните места за това време на годината – коледните базари във Виена и Будапеща. В двете столици музикантът е изпълнил всички прищявки на блондинката, включително ѝ е дал разрешение да публикува във фейсбука си общите им снимки от любовния воаяж.

Откакто се разведе с втората си съпруга Цветанка, Веско упорито крие личния си живот и все още не е обявил публично връзката си с адашката.

В свои интервюта, бардът признава, че е влюбен и щастлив, но отказва да разказва подробности около новата си изгора. Затова е истинска сензация появата в социалните мрежи на общите им снимки, които изглеждат буквално като коледни картички. На една от тях Веска цитира текста на една от най-хубавите му балади „Да се събудиш до мен“: „Ако денят личи от сутринта, днес ще е слънчево и през нощта. Ти си причината твоите очи, твоето докосване, усмивката ти“.

Ако във Виена техен декор са празнично украсените елхи, то в Будапеща жената на Веско открила натоварената с подаръци кола на Дядо Коледа.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ