Катя Близнакова в гневна атака срещу Богдана Карадочева: Толкова хора умряха в мизерия, а тя се оплаква

1545306270_katya

Тези дни певицата Богдана Карадочева се оплака в медиите, че не получава нито стотинка пенсия. „Не получавам дори социална пенсия, все едно не съм гражданин на тази държава. Но какво да правя? Ще се боря някак“, ожали се изпълнителката на „Дано“.

Думите й обаче не бяха посрещнати със съчувствие от нейни колеги. Изпълнителката на „Лиляно моме“ Катя Близнакова е една от колежките на Богдана, която открито се опълчва от нахалството на Карадочева.

Близнакова изригна с гневен коментар относно последното изказване на своята колежка. „Богдана има толкова много пари, че е смешно да се оплаква. Да, на всеки се полага пенсия, ама да сте чули Лили Иванова, която я хулят непрекъснато, да се оплаква?! Богдана все се жалва, а цял живот е била добре – и при комунизма, и след това. Смешно ми е такива думи да се изричат“, беснее Катя пред наш репортер.

„Толкова хора от нашата гилдия умряха в пълна мизерия и дума не казаха. А тя, която има толкова много пари, седнала да се оплаква. Грозно е! Винаги е имала пари, все пак беше женена за един от хората на Бай Тошо. И накрая да седнеш да се жалваш, че не взимаш и стотинка от държавата. Това ли ти е проблемът? Излез и кажи, че си написала нова песен, нали си творец“, допълва тя.

Навремето всички изпълнители работеха към Дирекция Музика, но по стечения на обстоятелствата им трият години трудов стаж. „Всички бяхме там на щат и са ни удържали от хонорарите за пенсия, а накрая излезе, че все едно никога не сме работили. Много е гадно. Това е проблем на държавата. Не съм чула някой друг да се оплаква. И ме дразни да го правят хора, които видимо са добре финансово. И вместо да се гордее с това и да помага и дарява пари на нуждаещи се, тръгнала да се жалва, че няма пенсия. Когато ние ходехме да пеем на СДС и на мен лично са ми премръзвали бъбреците, Богданчето си разполагаше с кинти. Лили е оплювана, изкарвали са я каква ли не, а тя никога не е се е оплакала от нищо. Някога да сте я чули да казва, че фолка са виновни да няма участия?! А на Богдана и Васил Найденов все попфолкът им беше виновен толкова време! Изумена съм как може да се жалваш, че не взимаш нито един лев от държавата. И това милионерка, която по цяла нощ комарджийства по игралните зали. Когато имаш за игрални зали какво ти дреме за пенсията?!“, откровена е в изповедта си Близканова.

Тя е на мнение, че Богдана лежи на стара слава и от мързел не прави нови песни. „Значи няма нужда да твори, понеже си има кинти, ама що пък да не поиска и още от държавата. Да, полагат й се, не го отричам. Ама не й отива на положението и на името, за което претендира, да се жалва. Плюс това на нея салоните никога не са били пълни. Пътувала съм с Мими Иванов и знам как залите се пръскаха по шевовете, докато при Богдана не беше така‘, спомня си Катя.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ