Свекървата на Гуркова в желязната хватка на мъката – майката на Джордже Михалевич вдигна паметна плоча на лобното му място (Снимки)

Наталия Гуркова

Мира Михалевич, свекървата на Наталия Гуркова, вдигна каменна плоча в памет на екзекутирания си син Джордже Михалевич на лобното му място – светофар в предградието на Йоханесбупг, Бедфордвю.

Навръх Бъдни вечер се навършиха 3 месеца от показното убийство на диамантения търговец. Припомняме, че на път за дома си, съпругът на „Мис България 1998“ бе застрелят през прозореца на Поршето си от двама мотористи.

Днес в близката градинка край кръстовището каменна плоча с името на убития бизнесмен, черен кръст и четири червени рози указва мястото, на което приключи животът му.

„Сине мой, роза моя, изминаха 3 месеца, откакто ни напусна. Майки ти отбеляза това проклето място. Тъгата става все по-голяма, животът без теб е тежък. Ти си жив, но не мога да те прегърна и да те целуна. Почивай в мир, красота и доброта. Твоята майка те обича“ – тези сързераздирателни думи написа Мира Михалевич във „Фейсбук“-профила си.

Към днешна дата полицията в Йоханесбург все още няма отговор кой стои зад екзекуцията на Михалевич.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ