Мъката е голяма! Татяна Лолова неузнаваема заради болестта и кончината на съпруга си (Снимки)

1545979703-1545827335-21427590-513498942326346-6448028145749356817-o

Голямата актриса Татяна Лолова е загубила поне 10 кг, от теглото си покрай болестта на съпруга си – художникът Светослав Светославов, който се спомина на втория ден от Коледа на 85-годишна възраст, съобщава „Телеграф“.

От няколко месеца той страдал от тежко онкологично заболяване и от грижи по него комедийната прима се топяла ден след ден.

Дългогодишният реквизитор на театър „София“ явно е предчувствал края си, тъй като е настоявал цялото семейство да се събере при него за Коледа – 55-годишният син Сава, снахата Нели, както и внуците – 20-годишният Матео и 22-годишният батко Сава. Доайенът на рода поискал прошка от младитте и им казал колко много ги обича, а на другата сутрин склопил очи.

Огромна трагедия в живота на Татяна Лолова!

От тогава Татяна Лолова е съсипана от мъка и не спира да плаче, тъй като е заедно с любимия си мъж повече от половин век и въпреки че той ѝ е съпруг номер 2, за нея бе голямата ѝ любов. Даже е започнала да взима успокоителни, понеже още не може да приеме, че нейният другар в живота вече го няма.

Заради това, че Славето, както го наричат всички, целия си живот изживя тихо и скромно, сам избирайки да бъде в сянката на звездата, Лолова не искала да има официално поклонение, Въпреки това тя е оставила последната дума да бъде на внуците и ако те решат, ще има традиционно изпращане като за значима творческа личност, За скромността му говори и фактът, че едва през 2014 г. се престраши да покаже за първи път картините, които рисува още преди да се ожени за актрисата.

Дори и на откриването на „Багрите в мен“, Светославов отказваше да се нарича художник. „Ще ми се смеят хората, ще кажат че са детски рисунки“, отвръщаше той. Половинката му обаче най-много вярва в таланта му и признаваше с типичното си чувство за хумор: „Аз съм музата, за която после ще кажат: „Това е Славето, той беше женен за една актриса… Коя актриса, една смешна ли? А, Стоянка Мутафова. Бе, не Стоянка Мутафова, тя е тъмна, а тая беше руса. Татяна Лолова? Не я знам“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ