Тотален хаос на летище София – огромни тълпи и опашки, колите паркират в нивите (Снимка)

01

Тотален хаос цари на летище „София” в натоварения петък пред новогодишните празници, алармира репортер на колегите от ПИК. Хиляди българи и гости на столицата опитват да отпътуват в чужбина, но летищните власти не са подготвени за очаквания засилен трафик на аеропорта. Напускането на страната през летището се оказва мисия невъзможна и към момента там е същински ад с огромни опашки, като не са изключени и закъснения на полети.

Шокиращият хаос на софийското летище е причинило буквално километрична опашка на терминала за отпътуване, става ясно и от видеото. Още по-тежко е положението с паркирането, тъй като всички паркинги са претъпкани и много от водачите за принудени да оставят автомобилите си по нивите около аерогарата и да мъкнат куфарите си през калта.

„Подобен хаос е невиждан дори в страните от третия свят. Летище „София” трябва да отговаря пред властите за този абсурд, който причинява невиждани загуби и за самолетните компании и за пътниците. Напрежението е огромно заради невъзможността хората да се чекират. Никой не дава обяснение, защо опашките са километрични и толкова бавно се извършват проверките”.

Потърпевши се оплакаха, че за да успее да мине, човек трябва да дойде 3 часа по-рано, а организацията определят като пълна липса на съдействие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ