Гърми жесток скандал с легендарна фолкдива в музикалните среди (Снимка)

Райна

От няколко дни музикалните среди в България са разтърсени от нов скандал. Главни лице в него са фолк дивата Райна и певецът Toshey. Преди дни той и приятелката му – талантливата Кристиана Асенова, споделиха новия си проект „Винаги с теб“. Песента доста бързо започна да набира популярност, а видеото към нея бе много високо оценено. В

сичко бе прекрасно, докато фолк дивата Райна и част от феновете й не възроптаха срещу кадри от клипа. Според тях влюбената двойка е плагиатствала идеята на Пилето на фолка, а именно подводните кадри. В песента й „Една на милион“ Терзийска се бори с един младеж, а тя е пременена в червена рокля. Подобни кадри се виждат и във видеото на „Винаги с теб“.

Въпреки опитите на Toshey да обясни, че видеото е заснето месец преди песента на Райна въобще да излезе на пазара и предоставените от него доказателства, свързани с това твърдение, певицата избълва огън и жупел срещу него. Ето какво написа тя в социалната мрежа:

„Не сме открили ние красотата на подводните кадри, естествено… Но подводните опертори в България изобщо не са много, не снимат чак толкова често видеоклипове, че да не са запознати с труда един на друг. А тук в тази нова видеопродукция очевидно са били запознати и са се вдъхновили едно към едно! „


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ