Мъжът на Аня Пенчева изригна заради слуховете, че я изоставил: Няма да ми съсипете брака

Заснемане

Мъжът на Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, изригна във фейсбук по повод появили се писания, че е зарязал съпругата си заради по-младо момиче от „Фермата”.

Мъжкарят Ивайло, който винаги е стоял над дребнотемието и суетата, този път обаче се разгневи, тъй като се опитват да хвърлят сянка на 30-годишния му брак с Аня и да я уязвят. Ивайло е любовта на живота й, двамата си имат безрезервно доверие, а самата тя приела с бурен смях появилите се писания. В артсредите пък е известно, че тяхното семейство е едно от най-сплотените в съсловието. Ето част от думите на Ивайло:

„Никой никога не си е позволявал да обижда Аня така безнаказано пред мен. Благодаря й, че е широко скроена. Не ви пиша заради общественото мнение, не пиша и за да замажа положението, защото няма пред кого. Нито ще ми развалите брака, нито ще обезверите хората около мен”, се обръща се към недоброжелателите Ивайло.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ