Актьорската гилдия в шок, в Народния театър ще даряват кръв за Иван Ласкин (Снимка)

Иван Ласкин

Актьорската гилидя е в шок след вестта за тежкото състояние на Иван Ласкин, който лежи в реанимацията Военно-медицинска академия. В Народния театър бе сложена съобщение с апел който има възможност, да дари кръв.

„Колеги, състоянието на Иван Ласкин е много тежко, спешно се нуждае от преливане на кръв. Който има възможност и желае – да дари кръв в кръвен център на Военна болница“, гласи то.

Както ПИК написа, лекарите във Военно-медицинска академия водят денонощна борба за живота на Ласкин. В болницата е бил сформиран консилиум от светила, които опитват различни лечения с надеждата да стабилизират състоянието на актьора, за да може да му бъде направена чернодробна трансплантация. До момента обаче показателите му не се подобряват, така че това да стане възможно.

Актьорът е в тежко състояние именно заради чернодробната недостатъчност, която била в почти 100%. Заради това в последните дни започнали да не работят стабилно и да отказват и други органи в тялото му, което влошило допълнително състоянието му.

Ако все пак показателите му се подобрят, той ще бъде в най-сигурните ръце, защото във ВМА работи най-добрият екип от трансплантатори. За жалост обаче на този етап никакви операции не били възможни и лекарите разчитат само на медикаментозно лечение.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ