Война: Лора Крумова загуби тежката битката срещу…

Лора Крумова

Тъмни облаци са надвиснали над главата на Лора Крумова, която до неотдавна бе една от звездите на Нова телевизия, а за последно водеше „Събуди се“ през уикенда. Блондинката излезе в майчинство преди месеци и през септември роди дъщеричка.

Шефовете на медията поканиха за нейна заместничка ефектната Мартина Ганчева, която дълго време бе лице на Bulgaria On Air. Красивата русенка, която определено камерата обича, е първата българска журналистка, направила интервю с бившия румънски президент Траян Бъсеску, а след това прочела биографията на наследника му Краус Йоханес, писа „Галерия“.

Очарователната и умна Мартина, известна с познанията си в международната политика, бързо стана любимка на зрителите с естественото си поведение, чар и ерудиция. Зрителите категорично я харесват, а рейтингът на предаването й е впечатляващ.

Лора се е стреснала и май ще прекрати майчинството си предсрочно. Но едва ли ще заеме титулярното място в „Събуди се“, а ще се завърне със собствена рубрика.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ