Черна година за прекрасната Вики от Мастило! Смърт на близки разтърси красавицата

Вики Терзийска, Мастило

За жалост тази година загубихме наш много добър приятел – музиканта Николай Николов – Нико. Загубихме и брата на съпруга ми, който нелепо загина от най-коварната болест рака. Всички тези черни неща ме накараха да мисля в посока, че най-важното наистина е сега. Това сподели Вики от Мастило в ефира на Нова тв.

Тя сподели и нещо положително: „От друга страна пък с Яна Липованска постигнахме много неща с проекта „Маргаритка“. Спечелихме едно от първите места в ициниативата „Промяната“. Създадохме първото образователно видео за цифрите в България… Въобще бе една година, цветна, шарена, но и малко черна“.

Запитана каква е била 2018 г. по-глобално погледнато, Вики отвърна: „Ще запомня всичко, свръзано с хората. Например това, че Боян Петров остана завинаги някъде горе в бялото, че колкото и да е тъжно, хората не станаха по-добри. И в ежедневието ми, и във всичко, което правя, имам чувството, че все повече и повече всички се дистанцират, а не са заедно“.

„Ние се стремим с проекта „Маргаритка“ семейството да е повече заедно. С тези детски песни, изпети на нов глас от най-популярните певци, искаме младите хора да обърнат повече внимание на децата си, да пеят заедно с тях и да се чувстват заедно“, каза още тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ