От ВМА отрекоха важна новина, свързана със състоянието на Иван Ласкин!

Артистът Иван Ласкин е приет в болница. Тази новина от вчера обикаля медийното пространство. По-рано днес на таблото за съобщения в Народния театър бе разпространено съобщение, че се моли всеки, който има възможност, да дари кръв за Ласкин.

От болницата обаче към този момент отричат да има нужда от такова нещо, информира bTV.

Лекарите във ВМА се борят за живота на Ласкин, който се нуждае от чернодробна трансплантация. Актьорът е в тежко състояние заради чернодробната недостатъчност. Това е причината в последните дни да започнат да отказват органи в тялото му.

Припомняме, че преди няколко месеца Иван Ласкин отново бе приет по спешност, само че във 2-ра градска болница с чернодробна недостатъчност, вследствие на припадък.

При сегашното приемане в болница, в отделението по гастроентерология, Иван Ласкин се нуждаеше от кръводаряване. Близките му търсеха рядката група А-, а първа кръв е дарила съпругата му Александра. В средата на август пък, Иван Ласкин преживя огромна трагедия, която го срина – той загуби своя баща Славчо след кратко боледуване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ