Изпращаме 2018-а година с облачно време и слаби превалявания от дъжд и сняг

Коли

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца, съобщава БТА, цитирайки НИМХ-БАН.

През следващото денонощие ще остане предимно облачно, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб вятър от северозапад. Минималните температури ще са предимно между между минус 3 и 2 градуса, максималните – между 3 и 8 градуса.

Над Черноморието ще е предимно облачно. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са между 5 – 7 градуса. Вълнението на морето ще е 1 – 2 бала. Температурата на морската вода е 7 градуса.

Над планините ще е предимно облачно, почти без валежи. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 2 градуса, на 2000 метра – около минус 8 градуса.

В последния ден от тази година над страната ще преобладава облачно време, на места със слаби превалявания от дъжд и сняг. Ще духа до умерен вятър от изток. Минималните температури ще бъдат между минус 4 и 1 градуса, а максималните – между 1 и 6 градуса. В новогодишната нощ все още на места ще превалява слаб сняг. Вятърът ще се ориентира от североизток, в източната половина от страната и ще се усили. Температурите към полунощ ще са от минус 3 до 2 градуса.

През първия ден от Новата година ще бъде студено, без съществени валежи.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ