Гръм в рая: Ники Михайлов си събра парцалките и напусна Николета, тя не спира да реве

Николета Лозанова, Ники Михайлов

Най-одумваната светска двойка Николета Лозанова и Ники Михайлов се разделиха, Това разбра репортер на „ШОУ“ от техни приятели.

Няколко дни преди Коледа влюбените гълъбчета си казали думи, които все още отекват в ушите ми, а сърцето им се свива от болка. Битов скандал или нещо повече – не става ясно. Но Ники Михайлов си събрал парцалките и се изнесъл от общото им жилище с Николета.

За истинността на информацията говори и факта, че точно на Коледа вратарят е бил забелязан да влиза в известна чалготека в София в мъжка компания, без половинката си. Там осъмнал, а след това не се прибрал при бившата на приятеля си Валери Божинов.

Николета от своя страна зарина социалните мрежи със снимки на коледната украса в скъпарския си дом, на дъщеря си Никол, но от Михайлов нямаше и следа. А това не е типично за бившата плеймейтка, която не пропуска шанс да покаже на света колко е влюбена и какъв мъж има до себе си.

Тази Коледа обаче е прекарала без мъжко присъствие, което я сринало тотално. Нямала желание да празнува и прекарала Коледа в сълзи, заключена в спалнята си.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ