Кадърът, който разплака цяла България: Тятяна Лолова се сбогува със съпруга си с неговия портрет в ръце

Татяна Лолова

Татяна Лолова, подкрепяна от най-близките си хора – сина, снахата и внуците, се сбогува със съпруга си Светослав-Славето, в черквата на Централните софийски гробища.

Ритуалът продължи 30 мин. Излизайки от черквата, Лолова притискаше до себе си портрета на Славето. Приседна на пейката пред храма, за минути остана сама и дълго, дълго гледа снимката, на която той е много млад.

Прощаването беше в много тесен семеен кръг по настоятелна молба на известната актриса, която не съобщи на никого часа и мястото на поклонението.

Славето почина в сряда (26.12.) в дома си след мъчителна битка с рака на панкреаса. До последната минута Татяна Лолова се е надявала да стане чудо.

Разбирайки колко хората са ценили и обичали този скромен и добър човек, тя намери сили да приема съболезнования по телефона. Споделя колко Славето се е измъчил, колко много тъгува. „Имахме 55 години щастлив брак!“, възкликва тя, убедена, че той ще е винаги до нея, край нея.

Волята на Славето да бъде кремиран, ще бъде спазена.

Снимки: „24 часа“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ