Плевнелиев води Деси и бебето в Банско

росен плевнелиев, деси банова 3

Росен Плевнелиев и Десислава Банова са избрали да посрещнат Нова година в Банско. Това ще бъде първото пътуване извън София на общия им син Йоан, който се роди на 1 октомври.

Бъдни вечер и Коледа бившият президент и половинката му прекарали семейно в столицата, но за новогодишната нощ политикът настоял да спазят дългогодишната му традиция и да се съберат с вярната му приятелска компания в любимия му наш зимен курорт. Заедно с тях щяла да пътува и дъщеричката на Банова от предишната ѝ връзка – 8-годишната Йоанна.

По всяка вероятност с тях щяла да тръгне и майката на синоптичката, която я отменя в грижите за бебето и съжителства заедно с тях още от появата му на бял свят. Деси щяла да се ограничава с питиетата, защото все още кърмела сина си. Благодарение на това успяла да влезе бързо във форма и стопила за отрицателно време натрупаните килограми през бременността. С хапването обаче нещата не стояли по такъв начин и Банова си позволявала да посяга дори към вредните храни. В новогодишната нощ със сигурност щяла да опита от чеверметата, които любезните им домакини щели да приготвят специално за тях.

Припомняме, че изтичащата 2018-а Плевнелиев и настоящата му съпруга също посрещнаха в Банско. Тогава блондинката сподели, че двамата с Росен са плували в минерална вода, а той я е качил за пръв път на ски. Освен това присъствала и на сбирка на целия му клас, а съучениците на експрезидента много я харесали. По всяка вероятност част от тях щели да се включат и към тазгодишната зимна ваканция.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ