Информация от последните секунди: Семейството на Иван Ласкин разкри какво е състоянието на актьора

Иван Ласкин

Непроменено остава състоянието на борещия се за живота си Иван Ласкин.

Преди седмица, актьорът е в реанимацията на ВМА от средата на декември.

Той е с чернодробна недостатъчност и много от органите му са отказали, но е поддържан жив от лекарите, които се надяват състоянието му да се стабилизира и да стане възможна трансплантация, с която да го спасят.

За момента няма промяна в здравния статус на Ласкин, научиха колегите от ПИК от близки на актьора. От ВМА пазят тайната на пациента и са лаконични по отношение на състоянието му.

Преди дни стана ясно, че медиците търсят донор за актьора, но все още не е възможно да се извърши чернодробна трансплантация заради тежкото му състояние. Специалисти обясниха обаче, че Ласкин има проблем със съсирването на кръвта и това затруднява откриването на подходящ донор, чийто показатели да съвпадат или поне да се доближат до тези на Ласкин.

В същото време приятели се молят за него и изпращат обич и подкрепа на жена му Александра Сърчаджиева. Те написаха десетки молитви и благопожелания както на Фейсбук страницата на Иван Ласкин, така и на тази на неговата половинка.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ