Лютви Местан избяга в Турция (Снимка)

Лютви Местан

Лютви Местан се е отдал на дълга почивка при дъщеря си и внучето си в Турция, видя „Ретро“. Лидерът на ДОСТ и съпругата му Ширин гостували на роднините си в южната ни съседка предпразнично, като уплътнявали времето с обеди и вечери в скъпи ресторанти, както и в обиколки по скъпарските бутици в Истанбул, откъдето политикът накупил на внучето си маркови подаръци.

Местан стана горд дядо в края на април миналата година.

Дъщеря му Елиз роди първото си дете в Турция, където с мъжа ѝ Гьоксел избраха да останат да живеят. В грижите за малкия юнак ѝ помагала нейната майка и първа съпруга на политика – Нурсен, с която Местан все още бил в отлични отношения. Елиз и мъжът ѝ нямали намерения да говорят на два езика на бебето, а само на турски. У нас щели да го доведат едва през лятото, когато по традиция идвали да почиват на тукашните морски курорти. Зетят на лидера на ДОСТ произхожда от богат турски род и е сред най-успешните корабни инженери в Истанбул.


One comment

  • Баш хайдут

    02.01.2019 at 23:16

    Ятагана го чака тоя …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ