Семейството на бегълците Арабаджиеви в шок на празниците, оставили ги дори без едно съобщение (Снимки)

ветко арабаджиев миню стайков

Издирваните милионери Ветко и Маринела Арабаджиеви помрачиха празниците на наследниците си и роднините си в България.

Богаташите, които са в нелегалност и чийто портрети наскоро официално бяха качени на сайта на Интерпол, игнорирали напълно близките си за Коледните и Новогодишните празници, издават от обкръжението им.

Допреди това хотелиерите намирали начини да изпращат съобщения (кога чрез фалшифи профили в социалните мрежи, когато по други начини), за да ги успокояват, че са добре и харчат кашираните в офшорки милиони. Вече четири месеца властите нямат информация къде Арабаджиеви, които са издирвани за пране на пари и данъчни престъпления, се укриват. Без информация по празниците останали и децата им Александра и Владимир. Техният брат, Вълчо, е в ареста и по обясними причини връзката и тайната комуникация с него по презумция е невъзможна.

Предполага се, че издирваните милионери умишлено не се търсили контакт с роднините си в София около Коледа и Нова година, тъй като именно по празниците органите, които са ангажирани с издирването на Арабаджиеви, са особено мнителни. И при евентуален опит на богаташите да се свържат с децата им, биха могли да засекат настоящото им местанохождение.

Междувременно Александра Арабаджиева посрещна Новата година в „Мегами“ – клуба на родителите си в хотел „Маринела“. Професионалната жокейка видимо се забавляваше, но чрез публикацията си в „Инстаграм“, която публикува в първите часове на 1 януари, красноречиво призна, че не й е комфортно да се справя съмсем сама с житейските трудности в отсъствието на богатите си родители.

„На себе си пожелавам това да е последната година, която посрещам без най-близките хора до мен“, написа Арабаджиева.

Маринела и Вълчо Арабаджиеви са обвинени за участие в престъпна група и за укрити данъци. Синът им Вълчо, който е зад решетките, е с обвинение за пране на пари. На 31 август минаналата година Специализираната прокуратура нахлу в офиси в столичния хотел „Маринела“ и в пловдивския хотел „Марица“. Акцията бе част от досъдебно производство срещу организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, чрез подправяне на документи.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ