Паника в Пловдив, откриха мъртъв служител на Централни гробища

Полиция

54-годишен служител на ОП „Траурни дейности“ в Пловдив бе открит мъртъв в стая за почивка. По първоначални данни мъжът е получил обгаряния при възпламеняване на газова бутилка. Това предаде „Марица“.

Около 12 часа е подаден сигнал за горяща газова бутилка в помещение на сграда на „Траурни дейности“ на бул. „Мария Луиза“. На място пристига един екип на Пожарната. Докато огнеборците разпъват линия за защита и да атакуват пожара, решават да проверят и задния вход на помещението, което се оказва подземно. При влизането вътре откриват овъглено тялото на 54-годишен мъж. Той е служител на общинското предприятие, а помещението, в което е открит, е стая за почивка.

По първоначални данни загиналият е Асен Райчев, който работи от 7 години в предприятието. Той е чистач на гробищата. Твърди се, че е донесъл бутилката да се ремонтира. Помещението е с парно. Всички в ОП „Траурни дейности“ са в шок. Води се разследване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ