Защо Наталия Симеонова стана двойна?

533-183246-1_wide

Бившата фея на любовта Наталия Симеонова се появи в ефира на „Преди обед“ абсолютно неузнаваема. Няма и помен от красавицата, която някога водеше предаването „Рококо“ по БНТ. Още в „Море от любов“ тя започна да трупа килограми, но сега положението е излязло извън контрол. Проблемите й с фигурата започнаха след раздялата с бившия й съпруг Денис Ризов. А когато се оказа, че с кариерата й на водеща е свършено, Наталия още повече се депресира, пише „Галерия“.

След като „Предай нататък“ падна от екран преди години, тя не е получила никакви оферти или ново предложение. Тя и не желае да има нищо общо с телевизията у нас. Не и в сегашния й вид. В момента гилдията, към която принадлежи и тя, я омерзява.

Колкото до килограмите си, Наталия заявява: „Смятам, че всеки интелигентен човек би разбрал, че става въпрос не за липса на воля или лакомия, а просто за здравословен проблем. Полагам много усилия, за да отслабна, но ми е трудно. По едно време направих 90-дневната диета и свалих 10 килограма, но след това ги възстанових. Пих лекарства много дълго време и от тях качих страшно много килограми. Не съм много постоянна в режимите си. Периодично си казвам: никакво брашно и захар, и хрупам моркови и краставици един месец и изведнъж ми омръзва. И с неистови мъки свалям 3 кг. Вероятно това е проблем и заради възрастта. Опитвам се да се приема такава, каквато съм, въпреки че не се харесвам изобщо физически. И ми е дискомфортно, но в същото време си давам сметка, че просто имах здравословен проблем“, сподели Наталия.

Тя добави, че има велоергометър и бягаща пътека у тях, но има травма на главата и от малка й е забранено да спортува.

Раздялата с Денис Ризов е била най-тежкият й момент. Не е яла, нито е спала и в един момент се наложило да посещава психотерапевт. Той й дал антидепресанти, които разбъркали тотално хормоните й и тя се простила завинаги с предишната си фигура.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ