Броени дни преди Алекс Богданска да роди, се обърна към феновети си и помоли за помощ (Снимка)

Заснемане

Александра Богданска-Петканова, която всеки момент трябва да роди, направи нещо супер странно. Моделката и съпругът й Даниел Петканов очакват първата им рожба да се появи съвсем скоро на бял свят.

Малко преди това да се случи Алекс написа нещо доста странно в личния си Instagram профил.

От думите й стана ясно, че тя и Даниел имат сериозен проблем, свързан с появата на първородния им син.

Алекс се обърна към феновете си в Инстаграм с призив за помощ при избора на име на бъдещия й син.

„Имате ли си любимо мъжко име? Всеки момент се очаква да родя, а с Даниел все още не сме решили как ще се казва синът ни! Дайте ни идеи, моляяяяяя!“, написа Петканова към кадър, на който съпругът ѝ е целува.

Предложенията на закъсняха, а само за няколко часа постът събра десетки хиляди харесвания. От популярните Александър, Кристиан, Мартин, Константин през името на бащата Даниел до по-екзотични имена като Енрике, Рекс, Карлайл, Дейвид, Девон, Карлос, Лука, феновете не спират да предлагат какви ли не имена.

Годеницата на Наум Шопов също се е включила в дискусията, като е споменала, че те вече са предложили име и то е Панайот.

Срещат се и класическите български имена като Георги, Васил, Стефан, Димитър, Павел, застъпени са и ханските като Тервел и Севар, както и царските като Борис, Симеон, Самуил.

Какво ще изберат Петканови е въпрос на време да разберем.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ