Иван Гешев се ядоса на Хекимян в национален ефир: Съзнавате ли въпроса, който ми задавате?!

антон хекимян

Въпросът не е кой е снимал. Въпросът е защо той не е с носилка. Зам.-главният прокурор Иван Гешев се ядоса на водещия на bTV Антон Хекимян. Причина за гнева му бе опитът на журналиста да го накара да каже дали познава човека, който е успял да снима Ценко Чоков в столично заведение, докато е бил под домашен арест.

„Браво на този, който го е снимал, защото е изпълнил гражданския си дълг. Останали сте с грешно впечатление, че снимките, които са излезли имат някакво значение за ареста. Извършена е рутинна проверка. Така са обяснили в залата, където е проведена мярката на Ценко Чоков. Това, че съм го похвалил, не означава, че съм потвърдил, че го познавам“, заяви Гешев.

Той обаче се ядоса на Хекимян: „Съзнавате ли въпроса, който ми задавате – проблем ли е, че един човек е изпълнил гражданския си дълг. Българските граждани видяха как се изпълнява мярка задържане под стража. Отиваме на варианта, че аз лично съм проследил Ценко Човков, че той е репресиран от Борисов, Цацаров и Пеевски. Това са несериозни теми.“, заключи Гешев.

Той проговори и за плановете си за бъдещето. „Не стои пред мен въпросът дали да ставам главен прокурор. Главният прокурор се казва Цацаров“, отсече той.

Навръх именния му ден прокурор Гешев призна, че е кръстен на баба си. „Ще почерпя колегите в работата си и довечера вкъщи. Пожелавам си здравето“.

По отношение на следващия удар на прокуратурата, Гешев запази мълчание, но заяви: Ще е несериозно да ви кажа кой ще е следващият удар на прокуратурата. Обещах на колегите си, че ще е нещо тежко, сложно, ще бъдат оплювани, но ще им бъде интересно.“, заяви Гешев.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ