Алекс Сърчаджиева е съсипана, усмивката й угасна, но тези думи ще помни до края на живота си

Александра Сърчаджиева, Иван Ласкин

Мъката по Иван Ласкин е на път да стопи жена му Александра Сърчаджиева. Въпреки подкрепата и окуражителни слова в социалните мрежи от всички кътчета на страната, от познати и непознати, към актрисата, тя е неутешима. А близките й са притеснени и за нейното здравословно състояние.

Усмивката на вечно засмяната млада жена угасна вчера, навръх един от най-големите християнски празници – Йордановден, който от тук насетне за нея ще бъде белязан с шепота на смъртта. Смъртта й отне мъжа, Човека, приятеля, спътника, нейната най-голяма житейска опора след загубата на майка й, великата Пепа Николова. Двамата най-обични за Алекс се събраха в небесната звездна трупа…

Близките на Сърчаджиева обаче са силно разтревожени за здравето й. Както ПИК вече писа, откакто през есента състоянието на Ласкин се влоши, половинката му се разкъсваше между болницата, театъра и „ВИП Брадър“, където бе водеща.

За да облекчат поне малко ангажиментите й, продуцентите на риалити формата отрязаха включванията й от Нови хан до 1-2 на седмица.

От притеснения по Иван, Александра почти престанала да се храни или хапвала по някой залък по веднъж на ден. Отслабнала е драстично. „Съсипана е, тя хвърчеше навсякъде, сигурно в момента е няма и 40 килограма“, коментираха от близкото обкръжение на опечалената актриса.

„ВИП Брадър“ е причина Сърчаджиева да получи едно от най-емоционалните обяснения в любов, изричани някога. През 2012 г., когато Ласкин бе сред участниците в проекта, от изповедалнята той изрече думи, които Алекс едва ли някога ще забрави:

„Александра е всичко за мен. Тя загуби майка си и остана безкрайно сама. Аз съм едновременно баща, мъж, дядо, чичо, съсед, роднина и ментор. Няма секунда от деня да не я мисля. Тя е всичко. Тя мирише на жасмин. Тя е нежна, ходи тихо. Обичам я, има най-прекрасните устни, които човек може да си представи. Толкова я обичам, че като мига с очи, чувам клепачите й. Изпълнен съм любов. Цялото ми сърце е изпълнено с любов към нея. Искам я непрекъснато. Много ми липсва. Липсват ми ръчичките й, как й стои косата. И това не е слабост. Аз съм такъв – слаб. Обожавам я. Мисля, че не я заслужавам, въпреки че правя всичко. Няма обида, няма агресия. Аз вкъщи съм муха. Просто ми липсва!“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ