Най-тъжната снимка в интернет, некролога на Иван Ласкин потопи България в скръб

2111790156

Орденът на рицарите тамплиери на Йерусалим – Велик приорат България издаде некролог на Иван Ласкин, от който става ясно, че актьорът е членувал в организацията в командерия „Света София“. От съкращението KTJ след името му се разбира, че актьорът е бил с най-ниския ранг, който се дава на новопостъпилите. В приората има 5 ранга.

Орденът пусна и молитва за Ласкин на официалната си фейсбук страница.

Ето я:

Помени, Господи, нашият Брат и Рицар Иван, починал с надежда за възкресение за вечен живот, поминал се в благочестие и вяра, прости му всяко съгрешение, извършено от него волно и неволно, с дума с дело или с помисъл. Всели го в места светли, в места прохладни, в места покойни, отгдето е изчезнала всяка болка, скръб и въздишка, и гдето сияе светлината на Твоето лице и весели всички от века Твои светии. Дарувай на него и на нас Твоето царство, участие в неизказаните и вечни Твои блага и услада от Твоя безкраен и вечен живот. Защото Ти, Христе Боже наш, си животът, възкресението и покоя на починалите Твои войни и на Тебе отдаваме слава, с безначалния Твой Отец, и с пресветия, благия и животворящ Твой Дух, сега и всякога, и во веки веков!

Амин!

Амин!

Амин!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ