ТОЗИ ТЕКСТ ВЗРИВИ СТРАНАТА! Тази красавица каза за циганите онова, което мислим всички

2

Снощи бях на протеста във Войводиново. В разговор с мен кмета на селото каза , че правителството и държавата пазят и толерират циганите.

Чест му прави , че в прав текст и пред камерите заяви това ( записа му е качен на стената ми ). Всъщност всички знаем това , но никой политик няма куража да го каже високо. Циганите са им необходими , те са техния сигурен билет за Парламента.

Политиците позволиха на циганите да преминат всички граници на допустимото поведение. Политиците изградиха у циганите чувството за безнаказаност и недосегаемост . Политиците умишлено отглеждат неуки , необразовани цигани , защото най – лесно се контролира и манипулира тъп човек. Само тъп човек ще гласува срещу 20 лева и 2 кебапчета .

Освен това държавата прави нещо незаконно – тя стимулира раждането на деца от деца. Естествено , така се осигуряват гласоподаватели . И за това първото родено за годината бебе беше циганче , от 15 годишна майка в Пазарджик .

Много лесно държавата ще реши проблема с циганите , и то по законен начин. Спират се всякакви помощи за ненавършилите 18 години майки. Спират се всякакви помощи за деца , които не ходят на училище . Разрушават се всички незаконни гета.

Всеки трети циганин е с ТЕЛК-ово решение , инвалид . Как се допринася това ? Ако аз си заграбя 300 кв.м земя във Войводиново и си построя там къща – ще бъде съборена за часове . Ако съм циганка обаче – никой няма да събори къщата , ще ползвам ток и вода без пари , няма да плащам никакви данъци , и ще получавам социални помощи . Найс , а ?

Снощи във Войводиново кмета каза още нещо интересно – на два адреса в селото има с адресни регистрации над 200 циганина . Как става тоя номер ? И като е публично известно защо никой не реагира от администрацията ? От друга страна държавата и правителството какво правят – циганите ни бият , ограбват ни , но държавата ги пази ? Защо бе ?

Държавата ще прати срещу нас , протестиращите 5 буса жандармерия и полиция , за да не отидем да протестираме в махалата , и евентуално да не пострада някой гласоподавател . Значи , на държавата не й пука , че е пребит военен , но незаконните къщи и самонастанилите се цигани се пазят . Живота на един военнослужещ българин е без значение , важното е да се пази „електората“ .

Тоест – държавата пази незаконно настанилите се и мародерстващи цигани с жандармерията , на която се плаща с парите от нашите данъци .

Тоест – ние си плащаме , за да ни пребиват , ограбват и изнасилват циганите , защото държавата и правителството се подсигуряват с гласоподаватели.

Тоест – правителството взима от българите пари , за да отглежда цигани , които ще ни пребият или ограбят .

Тоест – българите работим и плащаме , за да има помощи , социални , ток , вода и други благинки за циганите , които се множат като мишките , и просто гласуват . Работим и плащаме на циганина , който гласува по команда , и в останалото време краде , граби и убива българи.

Господа политици , вашия електорат уби , изнасили и ограби стотици възрастни хора . Вашия електорат паразитира върху и без това изнемогващия български народ. Господа политици , вашия електорат убива България , и е крайно време да го осъзнаете . Защото народа го е осъзнал , и повече няма да търпи. И не изправяйте българин срещу българин , за да пазите електората . Това няма да ви спаси .

ДАРИНА ГОЧЕВА, ФейсбукЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ