Писна им: Командоси и футболни фенове щурмуват Войводиново тази вечер

01

Огромен се очаква да бъде протестът във Войводиново тази вечер. Във вторник командоси обявиха, че ще подкрепят своя колега Валентин Димов и ще се включат към протестите днес. Впоследствие стана ясно, че и други военни ще бъдат в пловдивското село.

Днес сутринта Тодор Станков, който също е командос, призова феновете на Ботев Пловдив да дойдат във Войводиново тази вечер и да се включат в мащабния протест.

„Идват хора от военноморските сили, от пехотата, от специалните сили на МВР и много цивилни, които се свързаха с нас“, каза още Станков.

Протестиращите се обявяват срещу насилието. Приятелят на пребития от циганите Валентин Димов – Илия Пехливанов, пък каза пред Нова телевизия, че подобни демонстрации трябва да има и на други места в страната, за да се покаже на ромите, че трябва да спазват законите.

Началото на протеста тази вечер е в 18 часа. Сборният пункт е центъра на селото, а не първоначално обявеното мястоЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ