Скандалната Иванчева претърпя тежък удар, мъжът й направи немислимото

1546714155-desi-ivancheva-zariazana-ot-maja-si-dokato-e-v-aresta-penio-zaliubil-druga-prez-liatoto-1-1

Скандалната бивша кметица на ж.к. „Младост” Десислава Иванчева е претърпяла тежък удар от близък човек, докато е търкала наровете на килията на следствения арест, твърди „Уикенд“. Дългогодишният интимен приятел на Иванчева – бизнесменът Пеньо Иванов, е зарязал възлюбената си още през лятото и е напуснал завинаги общия апартамент, който обитаваше с нея в „Младост”.

Гологлавият възлюбен на Десислава Иванчева даже не намерил сили да се види очи в очи с подсъдимата за подкуп ексуправничка на втория по големина жилищен район в София, а предал ключа от апартамента на нейна съседка. „Пеньо се уплаши от обвиненията срещу приятелката му, защото започнаха да разследват и него, а данъчните стартираха проверка на доходите му за последните 5 години. В първите 2-3 месеца след задържането на Деси той я посещаваше всяка седмица в ареста и й се кълнеше във вярност, но това лято изведнъж спря да идва на свиждания и потъна вдън земя. Клюката мълви, че вече си има нова приятелка и не иска и да чуе за Деси Иванчева, за която само допреди година бе готов да се ожени и да имат дете”, споделя близка до подсъдимата за корупция.

Екскметицата на „Младост” живееше от 3-4 години на семейни начала с Пеньо Иванов, който е бивш служител в Италианското посолство, като двамата даже бяха стартирали ин витро процедура за създаване на бъдещо потомство.

Преди да бъде показно арестувана в центъра на София заедно със заместничката си Биляна Петрова тази пролет, Иванчева се бе подложила на две неуспешни изкуствени оплождания. Бившата кметица на „Младост” се надяваше да поднови опита за раждане на дете след излизането си от ареста, но след позорното бягство на възлюбения й плановете й за дете се отлагат за неопределено време. Преди да бъде закопчана с подкуп от 70 000 евро, Деси Иванчева и Пеньо обикаляха заедно цяла Европа, а последната им почивка в Гърция даже отложи акцията по задържането й. От разсекретени СРС-та по делото за подкуп стана известно, че екс кметицата на „Младост” на два пъти мести във времето срещата си с посредника Петко Дюлгеров, упълномощен от строителния предприемач Александър Ваклин да предава вноските по подкупа за разрешително за строеж на сграда в местността „Камбаните”.

Същевременно от „Уикенд” са категорични, че Иванчева със сигурност ще се кандидатира на предстоящите избори за кмет на София. Отстранената от поста си в „Младост” бивша фризьорка вече е упълномощила приятеля си – бизнесмена със спорна репутация Стефан Дичев, да създаде инициативен комитет, който да издигне кандидатурата й за градоначалник.

„Местният вот през есента е единственият шанс на Иванчева да напусне ареста и да отложи съдебния процес за подкуп, който се води срещу нея и заместничката й Биляна Петрова. Тя даже си вярва, че може да достигне и до балотаж, тъй като е убеждавана от приближените си, че има ореол на мъченица”, коментират бъдещите планове на Десислава нейни познати.

Екс кметицата на „Младост” и заместничката й Биляна Петрова излязоха от ареста ден преди Коледа, след като прекараха 8 месеца и 4 дни зад решетките. Очакванията са двете да бъдат върнати в килиите до няколко дни, когато Апелативния съд ще решава дали да ги прати пак „на топло” или да ги остави под домашен арест. Ден преди Нова година Иванчева призова с публикация във фейсбук своите поддръжници да са готови за протест пред Съдебната палата, в случай, че отново бъде вкарана в ареста.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ