Драма: Ани Салич гледа болна майка, новинарката на успокоителни от стрес

Ани Салич

Ани Салич не била на себе си заради влошеното здраве на своята майка, доверяват нейни колеги от Нова телевизия. Журналистката треперела от притеснение и след като свършвала смяна, бързала веднага да се прибере, за да е около родителката си.

Случвало се да взема и леки билкови успокоителни, когато напрежението ѝ идвало в повече, защото в момента се налагало да се справя с домакинството и гледането на щерка си Хана напълно сама. Доскоро големият ѝ син Лазар я отменял в много неща, но той вече е студент в Холандия и учението не му позволявало да си идва често.

Майката на новинарката закъсала със сърцето още миналата година. Когато за пръв път пенсионерката Златка се почувствала зле, Ани веднага активирала връзките си по високите етажи на медицината и ѝ уредила прегледи при най-прочутите специалисти. В крайна сметка се оказало, че Златка се нуждае от животоспасяваща сърдечна операция, която щерка ѝ избрала да направят лекарите в Трета градска болница в София.

Преди и по време на интервенцията Салич не можела да си намери място от притеснение и за пръв път санитарите в отделението видели Желязната лейди на телевизията да плаче неистово. За щастие, критичният момент преминал без усложнения, а след като била изписана, майката на тв звездата се озовала в следваща болница. По препоръки на докторите новинарката пратила родителката си във възстановителен център в Банкя, където пациентите със сърдечни проблеми получавали постклинично лечение.

То обаче дало моментен добър резултат и след няколко месеца възрастната жена отново се влошила. Салич се разкъсвала от притеснения, защото в момента минавала през изключително труден емоционален период и майка ѝ била единственият човек, на когото можела да довери мъката си. След тежкия развод с дългогодишния ѝ съпруг Бранко Салич и заминаването на сина ѝ в чужбина водещата се сгромолясала психически, болестта на майка ѝ я довършила.

„Тя вече е различен човек. Дръпната, винаги нервна, необщителна. Много се е затворила в себе си, но е разбираемо. Никой не иска близките му да са на легло“, коментират колеги на благоевградчанката от нюзрума на телевизията.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ