Най-новата двойка: Валери Божинов спечели сърцето на Крисия

Заснемане

14-годишната певица Крисия Тодорова превзе сърцето на Валери Божинов! Не става дума обаче за звездата на врачанския „Ботев“, а за неговия син Валери Божинов-младши.

Наследникът на бившия национал и фолк дивата Алисия изживява първата си любовна тръпка с талантливата изпълнителка от Разград.

Чувствата им избухнали навръх Нова година в 5-звезден хотел във Велинград. В него семейството на Крисия се настанило с пакет за няколкодневна семейна почивка. Тъй като мястото е магнит за столичните хайлайфперсони, по същото време там се озовали и Алисия и Божинов-младши.

Не е известно кой е запознал Валерко и Крисия, но искрата помежду им пламнала мигновенно. „Двамата не се отделяха един от друг по цял ден. Гледаха се едно такова влюбено, знаете как е, всеки е преминал през своята детска любов. Много са сладки! Вечната класика – певица и футболист“, разкриват пред ПИК гости на хотела, разпознали двете малки звезди.

В профила на Валерко в „Инстаграм“, който е заключен и не е достъпен за всички потребители на социалната мрежа, дори вече се появиха снимки с първата му изгора.

11-годишният футболист явно не се смущава от факта, че Крисия му е какичка с 2 години. В съвременното общество разликата в годините отдавна не е от значение, а и собственият му баща в момента живее със сръбкинята Биляна Дол, която също е по-голяма от него.

Валери Божинов-младши е сред обещаващи футболни таланти, след като тръгна по стъпките на своя баща. Миналото лято той бе част от кампа на италианския гранд Ювентус у нас. Посланик на втория лицензиран лагер на „Старата госпожа“ в България бе единственият българин, който има 21 официални мача и 7 отбелязани попадения с екипа й – Валери Божинов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ