Драма: Брутално отвличане, изтезание и грабеж на столичен бизнесмен

1547459721-grabezh

Въоръжен грабеж като на филм. Мъж от София е ограбен, отвлечен и след това буквално изхвърлен в покрайнините на София. Нападателите се представили за полицаи. Въпреки събраните доказателства, пълните самопризнания на един от извършителите и богатото им криминално минало, никой от групата не е зад решетките, предава Нова тв.

12 декември 2018 г. Светослав Харитонов е нападат от трима въоръжени и маскирани мъже, облечени като служители на реда. Похитителите го причакали пред дома му в квартал „Младост”. Били с краден автомобил, с крадени регистрационни номера.

Преди да бъде нападнат и ограбен, мъжът е следен дни наред, казват от полицията. След като вързали ръцете му, похитителите го вкарали със сила в колата, с която дошли.

Мнимите полицаи действали по предварително измислен сценарий. Обяснили на Светослав, че трябва да обискират апартамента му. Докато единият го държал вързан в колата, другите двама тършували из жилището му.

Откраднали шест часовника, които стрували десетки хиляди левове, още пари в брой и други ценности.

Вместо към централата на ГДБОП, както предварително казват, похитителите потеглят в неизвестна посока. Тогава Светослав разбира, че е отвлечен.

Откаран е в покрайнините на София – между село Кривина и летището. Изхвърлен е в полето.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ