13-годишна роди второ дете от приятел на баща си

545200

Малолетната Румяна от Лом, която стана известна в началото на 2016 г. с индийското име на първото си дете – Сарасвати, отново скандализира страната. Тя е родила второ бебе от приятел на баща си, съобщава BulNews.

Невръстната майка живее в ромската махала на град Лом, заедно с първото си дете и още 7 братя и сестри.

В началото на 2017 г. у тях се нанесъл колега на баща ѝ от погребална агенция с инициали Р.А. По-възрастният мъж бързо завъртял главата на девойката и двамата започнали интимни отношения. Момичето забременяло и на 1 ноември, още ненавършила 14-години, родила второто си дете.

Междувременно през юли любовчията заминал за Чехия, за да си търси работа, а като се върнал останал изненадан от факта, че е станал баща. За неукротимите му мераци към малолетната девойка, срещу него било заведено и дело. То се гледа преди дни в съда в Лом. От документите по процеса става ясно, че прелъстителят вече е осъждан няколко пъти за различни провинения. За бурната си афера с Румяна той получил ефективна присъда от половин година затвор.

Снимка: Pixabay


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ